Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

Gràfiques Vilanova cedeix la sala l’Empremta a la ciutat d’Igualada

Gràfiques Vilanova ha cedit aquesta setmana de manera formal la sala l’Empremta a la ciutat d’Igualada per tal que s’hi puguin fet tot tipus d’activitats culturals i actes relacionats amb les arts gràfiques.

L’alcalde d’Igualada Marc Castells i el propietari de Gràfiques Vilanova Àngel Acevedo han signat un conveni de col·laboració per la cessió de la sala. En el transcurs de l’acte, Castells ha agraït el gest de generositat dels propietaris en posar a la sala a disposició de la ciutat, i Acevedo, per la seva banda, ha remarcat la sensibilitat de l’alcalde, que és fill d’impressor, envers aquest ofici.

L’acord signat es portarà a la pràctica la setmana que ve ja que la sala l’Empremta acollirà una de les exposicions del festival de fotografia FineArt que tindrà lloc del 28 de febrer al 16 de març en diferents espais del nucli antic.