Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

L'Empremta acull la presentació del FineArt

Aquest passat dimecres va tenir lloc la presentació pública del FineArt Igualada, que serà del 28 de febrer al 16 de març. L’acte es va dur a terme a la sala L’Empremta de gràfiques Vilanova, un dels espais que acollirà exposicions fotogràfiques durant el certamen. En l’acte es va presentar el cartell del FineArt 2014 i es van fer públics els noms dels més de 30 fotògrafs participants i les sales d’exposició escollides, així com les activitats paral·leles vinculades amb la fotografia. Hi van intervenir el coordinador del FineArt i regidor de cultura de l’Ajuntament d’Igualada Josep Miserachs.

La Sala L'Empremta de Gràfiques Vilanova acollirà l'exposició "Paisatge Subtil" del fotògraf Luis Vioque. Aquí podeu trobar més informació sobre el FineArt.