Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

La rehabilitació de l'Empremta guanya el Premi Ciutat d'Igualada

La interiorista Marta Viscarro i Tomàs ha guanyat el Primer premi de disseny Gaspar Camps - Ciutat d'Igualada 2013 per al projecte de rehabilitació del local l'Empremta de Gràfiques Vilanova.

El guardó va ser atorgat aquest passat diumenge en una gala de lliurament de premis celebrat a l'Ateneu Igualadí, un acte que des de fa divuit anys reconeix la creació artística i cultural de la ciutat en diferents modalitats de poesia, música, fotografia, disseny i art digital.

L'equip de Gràfiques Vilanova felicita Marta Viscarro i se sent molt satisfet d'aquest reconeixement que fa la ciutat a l'Empremta.

Podeu veure més fotografies de la cerimònia a la pàgina web de Marta Viscarro.