Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

Els gravats ja omplen l’Empremta de Gràfiques Vilanova

Els gravats dels alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ja es poden veure a la sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova, al carrer de Santa Maria, al centre d’Igualada. L’exposició es va inaugurar dijous en un acte amb nombrosa assistència d’artistes, creadors, professors de l’escola i professionals de les arts gràfiques.

Es tracta d’una exposició col·lectiva dels treballs que l’alumnat ha realitzat al Taller de Gravat de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada en diferents tècniques calcogràfiques i fotogravat. Els artistes que hi exposen són Jordi Martinez, Dolors Escala, Josep Ma. Rosich, Josep Ma. Garcia, Pedro del Pozo, Montserrat Oliva, Maria Montfort, Miriam Sala i Meritxell Vilaseca.

El Taller de Gravat, impartit per la professora Raquel Camacho, vol posar en contacte a l’alumne amb el món de l’obra gràfica mitjançant l’aprenentatge i l’experimentació de les diferents tècniques del gravat o estampa.

L’exposició es podrà visitar fins el 4 de desembre durant totes les hores del dia, ja que és visible des de l’exterior de la sala l’Empremta, situada al carrer de Santa Maria número 12 d’Igualada.

L’Empremta és una sala que neix de la mà de Gràfiques Vilanova amb la voluntat de promoure desinteressadament tot tipus de creacions relacionades amb les arts gràfiques.