Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

L'Empremta obre les portes per promoure el Clúster de les Arts Gràfiques

Nombrosos impressors i professionals de les arts gràfiques es van reunir aquest dijous a la inauguració de l’espai L’Empremta, una sala al carrer de Santa Maria que l’empresa Gràfiques Vilanova ha rehabilitat per posar a disposició de la ciutat.
A l’acte d’inauguració hi van participar l’alcalde d’Igualada Marc Castells, el tinent d’alcalde de cultura Josep Miserachs, la tinenta d’alcalde de promoció econòmica Àngels Chacón, el president de Fira d’Igualada Josep Domènech i el president de la Unió Empresarial de l’Anoia Blai Paco. També hi van assistir d’altres personalitats anoienques com l’alcalde d’Òdena Pep Solé i Vilanova i el president del Gremi de Blanquers d’Igualada Xavier Badia.

En la seva intervenció el propietari de Gràfiques Vilanova Àngel Acevedo va explicar que és necessari que les empreses del sector de les arts gràfiques de la comarca s’uneixin per fer clúster i competir conjuntament tal i com ja han fet d’altres sectors com el tèxtil i la pell. En aquest sentit va recordar: “el sector de la impressió genera molts llocs de treball a l’Anoia i les diferents empreses que ens hi dediquem captem clients d’arreu del país. Són moltes les empreses que vénen a Igualada a dissenyar i imprimir perquè tenim prestigi per la qualitat i el bon servei”.
En la mateixa línia va intervenir l’alcalde d’Igualada Marc Castells, que va afirmar que des de fora valoren molt el prestigi que té Igualada en disseny, impressió i arts gràfiques i, com a fill d’impressor, Castells va fer un elogi de l’ofici. Per la seva banda els presidents de Fira d’Igualada i de la UEA, Joan Domènech i Blai Paco, van felicitar els impulsors per la iniciativa i els van agrair el gest de posar a disposició de la ciutat un espai tan ben situat i sense cap ànim de lucre.
L’Empremta, situada al cor de la primera muralla (al carrer de Santa Maria número 12), vol ser un espai per difondre i promoure tot el que tingui a veure amb el món de les arts gràfiques, un lloc on fer exposicions o trobades de dissenyadors, fotògrafs o impressors i per això el posen a disposició d’entitats, professionals i col·lectius de la ciutat. Els primers en exposar-hi seran els alumnes de l’Escola Municipal Gaspar Camps d’Igualada, i de cara a futures activitats els organitzadors estan oberts a tot tipus de suggeriments que es poden fer arribar a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.