Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

El President Artur Mas visita l'Empremta

Coincidint amb la FirAnoia que va omplir els carrers d'Igualada el darrer cap de setmana de setembre, el President de la Generalitat de Catalunya Artur Mas i la seva muller Helena Rakosnik, van visitar l'Empremta de Gràfiques Vilanova, on els van rebre el propietaris Àngel Acevedo i Àngels Vergara.

Acompanyat de l'alcalde d'Igualada Marc Castells i del President de Fira d'Igualada Joan Domènech, el president Mas va poder conèixer l'activitat que l'Empremta desenvolupa a favor de la difusió de les arts gràfiques i va poder admirar aquesta joia arquitectònica al cor de la muralla d'Igualada.

Artur Mas va desitjar molta sort als propietaris i els va encoratjar a seguir amb aquesta feina desinteressada de promoció de joves creadors en diferents disciplines artístiques.