Qui som?

Gràfiques Vilanova té més de 60 anys d'experiència al món de la impressió. Amb seu a Igualada, imprimim tot tipus de documents amb altíssima qualitat gràcies a la nostra maquinària d'última generació, i sempre a preus molt ajustats.

Llegeix més

Els nostres serveis

Ens ocupem del disseny, la preimpressió i la impressió de tots els teus documents: revistes, cartells, tríptics, adhesius, talonaris, flyers, pancartes... Amb tècniques diverses: offset, digital, serigrafia, stamping, relleus, numerats, troquelats, enquadernació...

Llegeix més

Últimes notícies

Els gravats dels alumnes de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, a l’Empremta de Gràfiques Vilanova

Des del dijous 7 de novembre i fins el 4 de de desembre diversos joves creadors exposaran els seus gravats a la nova sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova, que des de fa poques setmanes promociona les arts gràfiques des del nucli antic d’Igualada.

Es tracta d’una exposició col·lectiva dels treballs que l’alumnat ha realitzat al Taller de Gravat de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps d’Igualada en diferents tècniques calcogràfiques i fotogravat.

El Taller de Gravat vol posar en contacte a l’alumne amb el món de l’obra gràfica mitjançant l’aprenentatge i l’experimentació de les tècniques del gravat reflexionant i investigant les possibilitats expressives del gravat com a llenguatge amb entitat pròpia. Educar la visió mitjançant un seguit d’esdeveniments com són la matriu, l’empremta, el pas al paper, l’estampa, la inversió de la imatge i finalment el gravat o estampa forma part dels objectius d’aquest taller, que s’imparteix setmanalment.

La inauguració de l’exposició tindrà lloc el proper dijous 7 de novembre a les 8h del vespre, i es podrà visitar fins el 4 de desembre. La sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova està situada al carrer de Santa Maria número 12 d’Igualada, i té la voluntat de promoure desinteressadament tot tipus de creacions relacionades amb les arts gràfiques.

Gràfiques Vilanova i l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps ja treballen en la preparació d’una nova exposició sobre gràfica publicitària que succeirà la dels gravats i que s’inaugurarà a finals d’any.